Jouw administratiekantoor!

Wij zijn jouw professionele en deskundige partner in administraties en belastingaangiften en zijn gevestigd op een centrale locatie in Purmerend. Tevens snel bereikbaar vanuit Amsterdam, Zaandam, Hoorn en Edam-Volendam.

Wij breken met het stoffige imago van traditionele boekhoudkantoren. Of je nu een eigenzinnige starter bent of een gevestigde ondernemer, bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw administratieve en fiscale behoeften.

Van het zelf bijhouden van je boekhouding met incidentele controles tot het volledig uitbesteden van je administratie van A tot Z — Linschoten Administraties & Advies maakt het mogelijk door onze uitgebreide kennis en flexibiliteit.

Als modern administratiekantoor in Purmerend streven wij ernaar om jou als ondernemer volledig te ontzorgen. Of je nu zelf je boekhouding wilt bijhouden met een periodieke controle, of de gehele administratie aan ons overlaat; wij passen ons volledig aan jouw behoeften aan.

Administratie

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratie. Wij bieden flexibele ondersteuning waarbij je zelf kiest hoeveel hulp je nodig hebt.

Naar administratie

Belastingaangiftes uitbesteden

Belastingzaken kunnen complex zijn, vooral met de voortdurend veranderende regelgeving. Wij staan klaar om je bij elke stap te helpen, van simpele vragen tot complexe aangiftes

Naar belastingaangifte

Salarisadministratie

Van start-ups tot grote bedrijven, wij bieden een volledige salarisadministratie die jou ontzorgt en ervoor zorgt dat je medewerkers correct en op tijd betaald kunnen worden.

Naar salarisadministratie

Financieel advies

Heb je behoefte aan een frisse blik op de financiën van je bedrijf? Of sta je op het punt een belangrijke beslissing te nemen over bijvoorbeeld een aanstaande investering? Wij bieden deskundig advies en praktische inzichten om je bedrijf vooruit te helpen.

Naar financieel advies

De particulier

Bij Linschoten Administraties & Advies bieden we een professionele dienst om je inkomstenbelasting aangifte uit handen te nemen.

Ons doel is om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat je je kunt focussen op wat echt telt: je bedrijf.

Naar particulier

De startende ondernemer

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratie. Wij bieden flexibele ondersteuning waarbij je zelf kiest hoeveel hulp je nodig hebt, passend bij jouwspecifieke wensen en behoeften.

Naar starter

Jouw moderne administratiekantoor uit Purmerend

Bij Linschoten Administraties & Advies zetten we ons volledig in om het ondernemen voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze frisse en moderne benadering van administraties is speciaal ontworpen om jou en je bedrijf efficiënt en effectief te ondersteunen.

Van simpele administratieve vragen tot financiële rapportages en grote belastingaangiftes, ons team staat klaar om elk aspect van je administratie te beheren. Wij begrijpen de uitdagingen waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Neem contact op, we helpen graag

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefonisch tijdens kantooruren. Bij Linschoten Administraties & Advies staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden en inzicht te bieden in hoe we je verder kunnen helpen. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en verkennen samen de mogelijkheden om jouw administratieve lasten te verlichten.

NEEM CONTACT OP