Belastingaangifte

Graag de belastingaangifte laten uitbesteden?

Bij Linschoten Administraties & Advies in Purmerend maken we het doen van je belastingaangifte gemakkelijk voor je. Wij zijn een modern administratiekantoor dat de voorkeur geeft aan digitale processen, maar we bedienen ook nog steeds klanten die liever hun papieren documenten aanleveren.

Onze diensten zijn uitgebreid: van het opstellen van een aangifte inkomstenbelasting, aangifte schenkingsbelasting. Of wellicht heeft u een erfenis ontvangen (of een gedeelte daarvan) en moet er een successieaangifte worden ingediend. Kortom, wij bieden alles wat je van een veelzijdig administratiekantoor mag verwachten aangaande allerhande belastingaangifte.

Hulp bij Inkomstenbelasting als zzp’er of IB ondernemer

Als ZZP’er, eenmanszaak of IB-ondernemer is het belangrijk je jaarcijfers nauwkeurig aan de Belastingdienst door te geven. Wij nemen de jaarcijfers over en zorgen voor een consistente aansluiting bij voorgaande jaren. Met een handige IB-checklist helpen we je alle benodigde documenten te verzamelen. Onthoud dat je als eenmanszaak de IB achteraf betaalt. Loop je achter met je aangiftes? Wij helpen je snel inzicht te krijgen en alles te regelen, misschien krijg je zelfs geld terug!

INKOMSTENBELASTING

Vennootschapsbelasting (VPB) voor je BV

Elke BV moet de jaarcijfers doorgeven via de Vennootschapsbelasting (VPB) aangifte, waarbij meestal 20% van de winst als belasting wordt afgedragen. Deze aangifte biedt ook inzicht aan de overheid, wat helpt bij het bestrijden van fraude en het informeren over bedrijfsactiviteiten zoals overnames of grote investeringen.

VENNOOTSCHAPSBELASTING

Omzetbelasting (OB) uitbesteden

De meeste ondernemers doen Omzetbelasting (OB) aangifte per kwartaal, maar het kan ook zijn dat je per maand of jaar aangifte moet doen. Bij Linschoten Administraties & Advies voeren wij je administratie in, controleren deze en verzorgen de Omzetbelastingaangifte (OB). Dit houdt je administratie actueel en vergemakkelijkt de jaarafsluiting.

OMZETBELASTING

Loonbelasting (sociale lasten, loonheffing)

Heb je personeel? Dan verzorgen wij ook de loonadministratie. De Loonheffing, bestaande uit het verschil tussen bruto- en nettoloon plus werkgeversdeel, wordt door ons uitgerekend en verzonden aan de Belastingdienst. Voor DGA’s van een BV passen we specifieke heffingen toe die van toepassing zijn, aangezien zij geen recht hebben op WW.

LOONBELASTING

Wij helpen je met

  • Eenmalige of periodieke opdrachten
  • De belastingdienst verstaan
  • Diverse belastingaangiftes


Neem contact op, we helpen graag

Wij spreken de taal van de Belastingdienst en staan klaar om jou te helpen met jouw belastingaangiftes. Heb je vragen of wil je onze hulp inschakelen? Neem contact op via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren. Wij bespreken graag jouw behoeften en onze mogelijkheden.

MAIL OF BEL ONS