Loonbelasting

Loonaangifte uitbesteden

Loonaangifte doen is een belangrijke, maar vaak ingewikkelde taak voor elke ondernemer met personeel.

Bij Linschoten Administraties & Advies nemen we deze belangrijke verantwoordelijkheid uit handen zodat jij je kunt concentreren op het beheren en laten groeien van je bedrijf.

Ons team in Purmerend staat klaar om jou te voorzien van deskundige ondersteuning, verzekerd van correctheid en tijdigheid in alle aangiftes.

NEEM CONTACT OP

Expertise binnen de loonbelastingwetgeving en administratie

Wij hebben uitgebreide kennis van de loonbelastingwetgeving en blijft continu op de hoogte van de laatste wijzigingen en updates.

We zorgen ervoor dat alle berekeningen correct zijn en dat er voldaan wordt aan de regelgeving, wat helpt boetes en audits te voorkomen.


Bespaar kostbare tijd als werkgever

Het managen van de loonaangifte kan tijdrovend zijn, vooral als je meerdere werknemers in dienst hebt. Door deze taken uit te besteden aan Linschoten Administraties & Advies, bespaar je waardevolle tijd die je beter kunt besteden aan andere aspecten van je bedrijfsvoering.

Voorkom fouten en blijf compliant door het uitbesteden van je loonaangifte

Met de steeds veranderende belastingwetten kan het een uitdaging zijn om volledig compliant te blijven.

Wij zorgen ervoor dat jouw aangiften altijd voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, waardoor het risico op fouten en de daaruit voortvloeiende consequenties worden geminimaliseerd.

Hoe werkt het uitbesteden van je  loonaangifte?

  1. Verzamelen van gegevens: Je verstrekt alle benodigde documentatie, zoals salarisgegevens, werknemersinformatie en andere relevante gegevens.
  2. Voorbereiding van de aangifte: Wij verwerken deze informatie en bereiden de loonaangifte voor. Dit omvat het berekenen van de verschuldigde belasting, premies en eventuele pensioenafdrachten en het toepassen van mogelijke heffingskorting etc.
  3. Review van de aangifte: Voordat de aangifte wordt ingediend, krijg je de mogelijkheid om deze te beoordelen. Dit zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van wat wordt ingediend.
  4. Indienen bij de Belastingdienst: Na jouw goedkeuring dienen wij de aangifte elektronisch in, conform de deadlines van de Belastingdienst.
  5. Follow-up: Na het indienen van de aangifte blijven wij beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende ondersteuning.

Neem contact op met Linschoten Administraties & Advies

Als je geïnteresseerd bent in het uitbesteden van je loonaangifte of als je meer wilt weten over onze diensten, neem dan contact op met ons team in Purmerend.

Wij zijn hier om je te helpen met elke stap en om ervoor te zorgen dat je loonaangifte soepel en efficiënt verloopt.

NEEM CONTACT OP